söndag 14 april 2019

Därför skiter politikerna i folket.

Många uttrycker sin förundran över hur våra kära "folkvalda" politiker kan vara så korkade att de fattar alla dessa beslut som inte är i landets eller folkets intresse, utan som direkt saboterar för oss i stället.

Varför gör de inte som folk vill?
Varför är deras agerande ofta direkt skadligt för Sverige?
Varför lyssnar de inte på dem som betalar deras löner och som givit dem den makt de har?

Den första boken jag någonsin läste om konspirationer, läste jag i slutet på sjuttiotalet. Den var skriven av Gary Allen. Han var en journalist som liksom de flesta andra skrattade åt tanken att det skulle råda en konspiration som var så inflytelserik att den kontrollerade det mesta här i världen och i politiken. Så han bestämde sig för att granska saken för att bevisa att det inte fanns någon sådan konspiration. Men ju mer han grävde i detta, desto mer övertygad blev han att en sådan konspiration faktiskt förelåg, och att en liten grupp av mäktiga bankfamiljer låg bakom det hela.

Han skrev något som fick mig att tänka om i frågan. "Om politikerna bara var korkade - skulle då inte 50% av deras beslut vara bra för oss?"

Om de inte hade ett hum om vad de gjorde och bara gissade eller drog lott om hur de skulle besluta i olika frågor, då borde i längden summan av deras beslut bli att hälften var vettiga och den andra hälften idiotiska.  Men så är det knappast. Om det var fallet så borde Sverige varken förbättras eller försämras. Vi borde ha stannat i toppen av välfärdsligan i världen, istället för att rasa ner på den plats vi är idag.


Han var också den förste jag såg använda analogin om "hur man kokar en groda". Han sade att om man släpper en levande groda i en kastrull med hett vatten, så hoppar grodan ut. Men släpper man ner grodan i ljummet vatten, så kanske grodan väljer att stanna i det varma sköna vattnet. Sedan höjer man sakta temperaturen på vattnet. Grodan kommer inte först att märka att det blir varmare och när den till slut inser att vattnet är för varmt, så är den så svag att den inte kan ta sig ur det.

Det är på samma sätt som den lilla "Eliten" handskas med oss. Man gör små justeringar till vårt samhälle varje år. Det är knappast att man märker någon skillnad från år till år. Och snart har man något som är långt ifrån vad det en gång var. Och de friheter och rättigheter man en gång hade är bara ett minne blott.

Jag minns när jag började jobba i mitten av sjuttiotalet. Det fanns gott om jobb och som ett resultat kunde man alltid hitta något annat att göra om man inte gillade förhållandena där man jobbade.
När jag kom tillbaks till Sverige efter 15 år utomlands, så var det som att komma till ett annat land.
Om man hade skulder så stod Staten först i kö för att bli betald, medan tidigare var de de sista man tänkte på att betala. Arbetsmarknaden var inte alls lika stark och en vårdare som slog larm om vanvård på äldreboende blev till en slags nationell hjälte - något som de flesta skulle ha gjort tillbaks i 70:talet. En vårdare som slår larm idag blir väl avskedad och kan aldrig få jobb i den sektorn igen, samt den kontrollerade pressen kommer inte att skriva om det ens.

Går man vidare till det Sverige vi har idag så vandrar de flesta i en så smal åsiktskorridor att de är rädda för att öppet säga vad de tycker eller tänker om många saker, av rädsla att förlora jobbet och bli svartlistade yrkesmässigt. Detta tycks speciellt vara fallet med akademiker. Nu verkar vattnet ha blivit så hett att man sitter fast i kastrullen. Om man inte tror att det finns en massa fler kön än två, om man inte anser kön är någon slags juridisk stämpel eller helig föreställning som kan ändras hur som helst, om man tror att man äger sin egen kropp, om man anser sig ha rätten att fritt uttrycka sina åsikter om olika saker, om man tror att ens barn är ens egna, om man inte tror att klimatförändringar beror på CO2 utsläpp, om man inte tror att politiker och offentliga tjänstemän vill oss alla väl, om man tror att brottsligheten är större bland vissa invandrargrupper än bland gammaldags svenskar, om man inte tror att Flour är bra för tänderna eller ens kropp, om man tror att det funnits många lösningar på Cancer, men att de undanhålls eller förbjudits så att läkemedelsindustrin och sjukhus kan tjäna miljoner på varje cancerpatient, etc, etc. i en oändlighet av galenskaper, så finns det en massa skällsord man kan stämplas med, så att man inte tas på allvar och ingen lyssnar på vad man har att säga.

Om man inte har "rätt värdegrund" (läs - blint och utan ifrågasättande tror på allt som man matas med från offentligt håll, Sveriges Radio och de stora tidningarna) så blir man en slags spetälsk som man skall hålla sig borta ifrån, så man inte blir smittad av denna farliga "sjukdom". Och det är en "Farlig Sjukdom" om den leder till att man inte kan tjäna ett uppehälle i en värld som styrs av pengar och en "Åsikts-Polis".

OK, där fick jag sagt det också.  Tillbaks till rubriken för den här artikeln.

Många kanske ger sig in i politiken i en slags blåögd tro att de kan hjälpa till att förbättra världen - och på en lokalpolitisk nivå så kanske de i viss mån kan göra detta. Men om de vill göra mer så måste de stiga i leden för att nå högre maktpositioner. Under den resan så kommer någon att ta dem i armen och dra in dem i ett kontor som står tomt och förklara hur allt i själva verket är och vilka som styr och ställer i den här världen, eller så får de klart för sig att om man inte tillhör vissa Orden Sällskap så kommer man bara så långt, och inte längre. Så de går med i olika mer eller mindre privata grupper eller börjar lyda dem som i verkligheten bestämmer allt bakom den politiska kulissen.

Det är bland "konspirationsteoretiker" ett välkänt faktum att alla som blivit Statsminister i Sverige först var inbjudna till Bilderberger-mötet som äger rum varje år någonstans i Europa. Annie Lööf var en sådan och lär också vara medlem av "The Trilateral Commission" som är en annan sådan grupp.
Kanske var all information om detta i sociala medier anledningen att hon inte blev Statsminister efter sista "valet". Men det var inte långt ifrån att det hände. Och det kan fortfarande hända om några år.

Om detta verkar intressant och du vill veta mer om det, så föreslår jag att du läser den här artikeln här i bloggen, som behandlar detta utförligt:  Hur Sverige Erövrades.
Vill du veta än mer, börja undersöka alla saker som hävdas eller sägs i bloggsidan Konspirationen. Ta inte allt som sanning, utan använd sunt förnuft och urskiljning, samt försök undersöka på egen hand.


Så mitt svar är att de som nått till toppen inom politiken, har insett att folket har blivit uteslutet ur de verkliga besluten och de som verkligen bestämmer, kontrollerar ett världsomspännande nätverk av olika organisationer, företag och banker som agerar som en världsregering. De nationella regeringarna är bara marionetter och kan tillåtas besluta om och debattera struntsaker för att ge dess befolkning intrycket av att de håller i rodret.

Så våra politiker, som en gång ställdes inför ett val - följ ditt samvete och principen om "allas goda" och lämna politiken, eller bli kvar i politiken och berika dig själv och dina likar och gör som de i verkliga härskarna anbefaller, (och se fram emot jobb och uppdrag efter din politiska karriär som kommer att rikligen belöna dig, för ett liv i överflöd så länge du lever.) valde det senare och är nu inget annat än förrädare till befolkningen och landet i stort.

Detta är verkligheten. Detta är vad som länge pågått. Detta är varför folk är stressade, ofullbordade och rädda. Detta är varför vi blir fattigare och fattigare. Detta är varför vi "behöver" jobba tills vi är 75 år gamla. Detta är varför det är meningslöst att rösta.

Om vi bara kunde bryta deras förtrollning över massorna, så skulle den har farsen vara över inom kort. Då skulle vi helt enkelt sluta ge dem pengar för att ljuga och förtrycka. Allt de har, kommer från det arbetande folket. Vi skapar all välfärd och de tar 80% av den och ger kanske tillbaks 20%.

Men då säger någon "Vem skall betala för vården av gamla och sjuka?"  "Vad händer om jag har en olycka och behöver lappas ihop?"  "Vem skall lära våra barn läsa, räkna och ge dem en grundläggande utbildning?"  ???

Tja, om vi behöll frukterna av vårt arbete, så skulle vi bli otroligt mycket rikare. Så vi skulle ha råd att ge cirka 10 - 20% av vad vi tjänade till våra egna organisationer som såg till att dessa saker togs omhand, fast utan allt slöseri och alla onödiga jobb som görs inom den offentliga sektorn idag.

Vi skulle också får en fjärdedel av befolkningen som plötsligt skulle stå utan "arbete",  för vad de gjorde inom Stat och Kommun, behöver inte göras längre. Så de skulle kunna ta över en del av de jobb som faktiskt behöver göras, och därmed avlasta oss andra så att vi hade mer tid att glädja oss åt livet eller arbeta på ett mer avslappnat sätt, så att arbetet blev mer givande.

Vidare, med pengar i fickan, så kan vi själva bekosta våra barns utbildning och bestämma vad de lär sig och inte lär sig. Skolan idag är en gigantisk indoktrineringsanstalt där barnen inpräntas vad de dolda agendorna från den dolda "Eliten" dikterar.

Vidare kan vi skapa ett samhälle där människan står i centrum. Tittar man på vad som händer världen över just nu, så kan man lätt få intrycket att "Eliten" har kommit till en punkt där de inte längre behöver en massa folk för att tjäna dem och deras intressen. De har nu teknologi till sitt förfogande där maskiner kan göra nästan allt.  Så de försöker att reducera Jordens befolkning med olika medel. Som till exempel vädermanipulering för att med hjälp av torka, oväder, översvämningar och bränder döda eller driva bort folk. Att föda oss med GMO mat (försöksdjur som matats med GMO blir sterila efter några generationer). Eller med vaccinering göra folk sterila eller förstöra deras immunsystem, så att de blir sjuka och dör tidigare eller åtminstone inte orkar göra motstånd och samtidigt berikar deras läkemedelsbolag. Eller man skapar migrationsströmmar där olika folk med olika kulturer och religioner kolliderar och förhoppningsvis börjar ta död på varann. Jag skulle kunna fortsätta...

Vi är nu i ett slags vägskäl, som mänsklighet. Vi kan låta dessa figurer lyckas med sina planer och därmed ta död på oss själva. eller vi kan sluta samarbeta och skapa våra egna system och sluta ge dessa clowner och skurkar vår makt och vårt tysta medgivande genom att rösta på deras partier och lyda deras regelverk.

Stanna upp en stund. Ta ett tält och en sovsäck och ge dig ut i naturen ett litet tag, helt ensam. Observera att Naturen fungerar helt utmärkt utan någon som helst regering och utan en massa påhittade lagar. Naturlagarna är få och orubbliga, samt lätta att förstå. Lägg märke till att de olika livsformerna i naturen samarbetar snarare än motarbetar varann.

Varför inte skapa ett nytt samhälle baserat på natures principer? Varför inte göra som naturen gör med en parasit som tar död på sin värd - låta den dö ut?

Vi människor är otroligt mer kapabla och förmögna att forma vår värld och vår framtid, än vi tillåtits tro. Vi är "medskapare" av denna verklighet. Varför inte göra den till en verklighet som vi alla kan vara stolta över och som kommer att lyfta oss alla till högre höjder?

Det händer inte om ingen gör något.

Ta hand om er (och er värld).

Kent


Här är några andra bloggartiklar som anknyter till denna:

Hur Sverige erövrades.
http://fredofrihet.blogspot.com/p/hur-sverige-erovrades.html

Nio anledningar vår regering inte är legitim.

Därför är Hells Angels bättre än Staten.

Ett Drömsamhälle.

6 kommentarer:

Unknown sa...

PRECIS BENGT!DU BESKRIVER PROBLEMET I ETT NÖTSKAL! FRÅGAN ÄR; KOMMER VI ATT HA INTELLIGENSEN ATT STÄLLA OSS UPP O SÄGA NEJ, ELLER FÖRBLI GRODAN SOM SAKTA VÄRMS UPP UTAN PROTESTER?!

Unknown sa...

Min partner och jag diskuterade detta under helgen, utan att ha läst ditt raka inlägg och känner båda, kanske också med många års erfarenhet + mognad , de nedslående fakta du beskriver här. Skriver "fakta" därför att vi blir fler och fler , som börjat fatta detta SPEL denna ILLUSION som pågår. Tack Bengt !
Ps
HC Anderssens: "Kejsarens Nya Kläder" typ

Björn Hansson sa...

Kent, väldigt bra formulerat. Önskar dig det bästa.

Hmm. sa...

Hej Kent

Har några frågor till dej.

Kan du kontakta mej på
stefanlakso@gmail.com

Anonym sa...

Hej Kent! Du har många bra poäng men lösningarna bygger på "människan själv i centrum"! Bra, men jag saknar lösningar på hur vi även når och tar hand om de olykslottade individer t.ex. de födda med handikap som är beroende av ett solidariskt system där " mänsligheten och människornas lika värde" är i centrum! Naturen har fantastiskt ordning men där råder " starkast överlever bäst" d.v.s djugels lag! Tror vi på den lagen eller utgår vi från 'allas lika rätt", Unitet eller Individualitet?
Förstås första steget är som du säger: att ta makten ifrån marijonetteliten och ta kontroll över våra liv!

KentB sa...

Hej Anonym.
Jag har inte utarbetat ett helt genomtänkt samhälle i alla dess aspekter, men skulle säga detta.

Om inte 75 - 80% av det värde vi producerar konfiskerades av Staten, så skulle vi har råd att göra mer välgörenhet och ta hand om varandra bättre.

Om vi hade ett väl etablerat sådant samhälle så skulle vi troligen inte ha så många farliga ämnen och strålning i vår omgivning, samt mediciner av tvivelaktig funktion. Så vi skulle troligen ha mindre handikappade.