torsdag 10 september 2015

Därför är Hells Angels bättre än Staten.













Jag såg just en liten YouTube video där en amerikansk anarkist förklarar varför ”Maffian är bättre än Staten”. Se denna nedan.


De som kallar sig anarkister, gör så med den ursprungliga definitionen av ”Anarki” vilken är ”Utan Härskare eller Ledare”. Det är alltså folk som anser att vi kan styra oss själva bättre än vad en liten maktelit kan göra.

Anarkister får ofta argumentet "Om vi inte hade Staten så skulle den Organiserade Brottsligheten ta över landet". Videon är hennes svar på detta argument.

Jag tror det var menat mest som underhållning, men har en allvarlig underton.

Nu vet jag inte om Maffian opererar i Sverige, men jag vet att Hells Angels och andra MC gäng gör så.


Så här är min version:

Första argumentet:
Hells Angels har en slags hederskodex. När Hells Angels lovar att göra något så gör de också detta.
Politiker har ingen heder. När en Politiker eller Staten lovar att göra något så händer det normalt inte. Eller så händer motsatsen. Eller så blir det bara soppa av det hela.

Andra argumentet:
Om Hells Angels tar betalt för att beskydda dig, så gör de också så. De tar en mycket mindre procent av dina inkomster än vad Staten tar.
Staten lovar att beskydda oss genom polisen och rättsväsendet, men blir allt mer underlåten i sina förpliktelser och långt fler fall förblir olösta eller oundersökta än vad som var brukligt förr - utom i fall där ”brott mot Staten” har begåtts. Ve dig om du dristat dig att göra något så vidrigt som att köra 55 km/tim i en tätort. Staten tar cirka 80% av vad en fulltidsarbetande svensk producerar. Brottslighet, mord, våld och våldtäkter lär öka, inte minska i Sverige.

Tredje argumentet:
Om olika MC gäng börjar kriga så har de mest ihjäl varandra. Ledarna deltar aktivt i kriget.
När stater börjar kriga så har de främst ihjäl en massa oskyldiga civila och soldater, och de som startade kriget sitter tryggt långt från slagfältet och dricker vin, äter delikatesser, skämtar och gratulerar varandra över sin förträfflighet.

Fjärde argumentet:
Hells Angels har få och otvetydiga regler för hur man uppför sig.
Staten har miljoner med regler och förordningar som ingen människa kan lära sig, än mindre efterleva. De kräver att företag har en hel stab av personal bara för att efterleva alla dessa dumheter och fylla i formulär och tillhandahålla rapporter i all evighet. Dessutom har de en ännu större stab av folk i själva Staten som skall kolla att alla följt alla dess regler och förordningar. En enorm belastning för de stackare som faktiskt gör något produktivt och nödvändigt i samhället.

Femte argumentet:
Hells Angels tvingar inte sina värderingar och sin livsstil på vanligt folk, utan låter vanligt folk vara ifred.
Staten kan inte låta något vara ifred, utan måste lägga sig i och diktera allt, som hur vi uppfostrar våra barn, hur vi medicineras, hur vi äter, vad vi dricker, hur vi arbetar, hur vi färdas, vad vi gör med våra pengar (ge dem till Staten), vad vi skall tro, vad vi skall tycka, vad vi skall tänka och mycket mycket mer.

Sjätte argumentet:
Om du gör affärer med Hells Angels, så vill de att din verksamhet är lönsam och blomstrande – så att de kan få en andel av detta.
Staten å andra sidan gör allt för att förstöra företagsamhet och entreprenörsanda. Helst vill Staten att alla jobbar inom Staten (vilket de på¨sätt och vis redan gör, då allt är reglerat av staten inom ”Sverige”). Om man ser på det hela genom talesättet ”Handlingar talar tydligare än ord” så gör staten sitt bästa för att ruinera folk och rike.

Sjunde argumentet:
Hells Angels slår vakt om sina intressen och agerar med en slags självbevarelse som ledstjärna.
Politiker och deras stat beter sig som  heroinmissbrukare som säljer sina barn till pedofiler för pengar eller en sil. De tar vad som inte är deras (de är menade att agera som
förvaltare av offentliga tillgångar, inte ägare) och säljer det till utländska eller privata intressen. De lämnar över vårt land och dess folk på silverfat till EU, NATO, IMF och den lilla elit som kontrollerar dessa i bakgrunden.


Åttonde argumentet:
Hells Angels har mer kul. Deras fester är mycket roligare, med mer fart och fläng, än något statligt firande.
Staten å andra sidan verkar sträva att göra livet så outhärdligt som möjligt för alla. Se bara hur stress och utbrändhet ökar. Hur folk under deras styre drabbas av panikattacker eller begår självmord. Inte undra på – bara lyssna på offentliga tjänstemän eller politiker en stund och du drabbas lätt av en överväldigande önskan att skära upp handlederna.



Nionde argumentet:
Hells Angels har ett bättre klädsinne än politiker och tjänstemän och de har en slags ohyfsad och animalisk ”stil”. De kanske inte är snygga, men de är i alla fall färgstarka, vilket är mer än man kan säga om alla vänstersympatisörer i den offentliga sektorn och politiker i sladdriga kostymer.



Som ni ser så ”älskar” jag politiker, etc.


Här är videon jag nämnde ovan:


Jag pekar bara ut problem här. Ta en titt på mina andra artiklar för en djupare syn på problemen och vad vi kan göra för att förhoppningsvis ställa saker till rätta.

Om ni vill ha en utförlig analys av hur det hela gick så här långt, med massor av historiska referenser och vad olika politiker eller inflytelserika personer sagt och gjort, som resulterat i den scen vi har idag, läs gärna Henrik Larssons "En essä om hur Sverige erövrades". Finns nu i sidotabbarna ovan.




Creeper

11 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig till 100%. ❤❤❤❤

Mvh från en hemmafru i Storstockholm !

KentB sa...

Tack.

Det är dock med lite vemod jag konstaterar att när jag gör ett inlägg som går mer på djupet och försöker förklara hur vi hamnat där vi är idag och vad vi kan göra åt det hela, så får jag kanske 100 - 200 sidvyer som bäst för den dagen.

Men när jag skriver något som ovan, vilket inte ger några lösningar eller berör underliggande orsaker, utan bara är ett utfall emot Staten, så får jag över 700 sidvyer (igår) och har närmare 300 redan på förmiddagen idag.

Jag hoppas alla mina nya besökare tar sig lite tid att nosa runt här för att se om det finns saker av mer värde.

Allt är inte som det först verkar.

Unknown sa...

Hej, jag håller med dig i din grundinställning, bara med en åtskillnad. Jag ser inte HAMC som en kriminell organisation, jag ser dom som en klubb med enstaka kriminella medlemmar som samverkar ibland på egna initiativ. Min erfarenhet av dessa sk 1% klubbar är att dom är som samhället i övrigt, det finns dåliga poliser, sopgubbar, politiker, bilmeckar, lärare, välj själv, det finns bra och så finns det toppenkillar. En sak är säker, håller du dig till deras regler när du är i deras hus har du roligare än nån annanstans. Mvh Jocke Wallin Sthlm

KentB sa...

Hej Jocke,
Du vet säkert mycket mer om detta än vad jag gör, och har säkert rätt.
Jag ber om ursäkt ifall jag har upprört någon HA medlem.

Jämförelsen här var inte särskilt allvarligt menad, jag ville bara belysa att Staten, till och med när den jämförs med vad som allmänt kanske uppfattas som kriminella, faller i dålig dager.

Josef Boberg sa...

Kent - jag tror ej att det blir någon jävla ordning på någonting - så länge som staten tillåter affärsbankerna att nyproducera pengar vid lån.

Jag tror att det blir ordning och reda med det mesta - när staten själv nyproducerar Suveräna Pengar till sina budgetunderskott - på grund av nödvändiga infrastrukturinvesteringar, social välfärd osv.

Nationalekonomi/Suveräna Pengar är verktyg för att uppnå politik med - och politik skall därför ej begränsas av budgetramar.

KentB sa...

Josef - tror du den rådande politiska ordningen ens är kapabel att göra något sådant? Isåfall har du mer förtroende för systemet än jag själv har.

I mina ögon verkar det som om politiken bara är en avancerad kasperteater som är till för att ge folket en illusion av en smula makt, och som kontrolleras stenhårt av de största bankirfamiljerna här i världen.

Se "Konspirationen" sidan i den här bloggen.

Josef Boberg sa...

Kent - jag tror att om Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna - envisas med att "störa" etablissemanget - så kan det gå = måste det gå att komma ifrån den pågående "kasperteatern".

Wi av vanligt folk är ju så "oändligt" många flera än etablissemangets språkrör är - och wårt "vapen" är ju nätet - som än så länge är relativt fritt för var och en att bruka.

Ingemar sa...

Käre kusin!
Jag har bara läst sporadiskt bland dina inlägg. Jag respekterar din åsikt vilken du har full frihet att ha. Vilket är precis vad en demokrati är, du behöver inte tänka och tycka som den styrande makten, du har frihet att tycka precis vad du vill.
Men jag blir bedrövad när du tar fram en organisation som HA som ett gott exempel. Snacka om toppstyrd organisation. Där gäller det verkligen att göra som de styrande säger. Du får inte heller lämna organisationen om du är tillräckligt insyltad.
Den typen av jämförelser du gör går säkert att göra med i stort sett vilken organisation som helst som stiftar sina egna regler. T.ex. en idrottsrörelse, Frälsningsarmen eller varför inte Friskis&Svettis.

Jag inser att du vill utmana och sticka ut lite, men om du vill nå nånstans med din argumentation, håll dig ifrån sånt här. De enda som köper det är de redan frälsta. Alla andra bara skakar på huvudet.

KentB sa...

Tack Ingemar. Jag uppskattar din kommentar, och som du säger så var det för att sticka ut lite och mycket på skoj.

En annan kommentator här hävdar att det stora flertalet av Hells Angels medlemmarna är vanligt hederligt folk och att bara en liten procent är kriminella. Själv är jag den förste att erkänna att jag knappt vet något om denna MC-klubb. Hade jag vetat att Maffian varit aktiv i Sverige så hade det blivit den som fått vli ett exempel. (som kvinnan i videon).

Mitt syfte var att belysa Statens brister och underlåtelser.

Jag visste inte när jag skrev artikeln att den skulle bli den som lästes långt mer än någon annan. Den är fortfarande den mest lästa, så från en ett "sidvy" perspektiv, så var den en stor framgång. Jag har normalt 5 - 20 sidvyer om dagen, men när jag publicerade denna gick de upp till 800 och sjönk sedan.

Tobias Lindberg sa...

Bra text Kent! Du ska inte bry dig om vad Ingemar skrev i sin kommentar, tyvärr så vet han inte vad han pratar om.

KentB sa...

Tack Tobias. Ingemar är min kusin och en mycket god vän. Vi är överens om det mesta, men mina synpunkter kanske är lite mer extrema eller "konspirationsorienterade" än hans. Vi har alla rätt till våra synpunkter och vad vi anser sant eller inte.

Det viktiga är att ena oss om det vi anser behöver rättas till, inte kivas över skillnaderna oss emellan.