söndag 19 mars 2017

En Svensk Tiger.Tala är silver, men tiga är guld.

Åh, ni fantastiska män
som vet hur man angör en brygga
Ni som med solbarkad hand
håller skotet i spänn
Ni starka, ni tysta, ni lugna, ni trygga.”

Jag är en lugn person med takt och ton,
måttfull och balanserad.
Jag är tyst och still och det skall
mycket till innan jag blir exalterad.”

”Svenskar är som gamla pumpar,
för att få något ur dem, måste man
hälla något i dem.” (okänd utlänning)

Det ligger djupt i den svenska kulturen eller den svenska folksjälen, att vara tyst, försynt, och inte göra väsen av sig. Och det är väl i och för sig ofta en god sak. Den som känner sig själv och är tillfreds med sig själv, har inga behov av att hävda sig eller framstå som förmer än andra. På samma sätt så förråder den sig själv, som är osäker och svag, genom att ständigt babbla eller hävda sin egen förträfflighet – eller än värre, försöka få andra att framstå som dumma eller svaga.

Men idag, i vårt nya förträffliga samhälle, där allt görs åt oss – till och med vårt tänkande, så är många tysta och förtegna av andra skäl än inre frid och styrka.

Idag tiger man av andra mörkare, otäckare och mer förrädiska skäl.

Låt oss ta en titt på dessa och vad som behöver ändras där.

En Svensk tiger....

...för att ”hen” är rädd för att bryta mot något av de nya tabun som smugit sig på oss. Som att kalla ett populärt bakverk för ”Negerboll” skulle göra en till rasist. Som att hålla upp dörren för en kvinna skulle göra en till en könsdiskriminerande mansgris.

...för att inte säga något som kan tolkas som fel av den politiskt korrekta Kultur-Maffian, vilken lurar runt varje hörn och bevakar oss alla.

...för man vet inte hur någon kan ta det man säger. Man får ju inte säga något som kanske upprör eller, ve och fasa, möjligen kan kränka någons bräckliga ego eller världsbild.

...för att han eller hon är rädd för ”vad andra skall tänka”. Så man sätter upp staket i sitt eget huvud utan anknytning till verkligheten, och begränsar sitt språk, tänkande och görande på grund av möjliga konsekvenser som det inte finns några grunder för egentligen.

...för att om man höjer rösten med sina barn, om man vägrar vaccinera dem med onödiga vacin som är fulla med ämnen som kan skada immunsystemet, om man vill hemskola barnen, eller om man har en annorlunda syn på hur man bäst lever sitt liv, så kan Socialtjänsten komma och konfiskera barnen för att föda den Svenska Barnhandelsindustrin.

...för om man uttrycker sina sanna åsikter om hur saker och ting görs eller sköts inom det offentliga eller till och med privata företag, så kan man förlora jobbet och bli svartlistad och få problem att försörja sig och de sina.

...för ifall man inte skulle hålla med om att massinvandringen av huvudsakligen unga män från Arabvärlden eller Afrika, inte är en strålande idè, så blir man stämplad ”rasist” eller ”Nazist” eller i alla fall som en hjärtlös egoist. Skulle man däremot kritisera de länder och individer som ligger bakom de krig som driver folk från sina hem   och de ”informationskampanjer” som utlovar en massa falska lögner till potentiella ”flyktingar” om de tar sig till Norra Europa, så är man bara en idiotisk foliehatt som tror på ”konspirationsteorier”.

...för svensken är rädd. Rädd för Staten, rädd för Skatteverket, rädd för inspektioner, rädd för böter, rädd för repressalier, rädd för mer påbud, rädd för kriminella, rädd för ekonomiska följder, rädd för förtal, rädd för att stöta sig, rädd för att verka onormal, etc. etc.

…, sist men inte minst – för att ingen tycks lyssna eller bry sig.


Sådärja, om inte det var nedklämmande så vet jag inte vad. Men det behöver sägas – högt och tydligt.

Jag gillar dock inte att sluta på en låg not. Allt är inte förlorat ännu.

Vi har ett gammalt talesätt i Norden: ”Stör inte den Björn som sover.”
Vi som människor innehar en massa förmågor och djävlar anamma. Se bara på vad folk kan genomlida utan att falla samman. Krig, förtryck, svält, sjukdomar, missbruk, etc. etc. En del dukar under, men de flesta lever igenom olika helveten för att komma ut på andra sidan starkare och klokare.

Den lilla elit som kontrollerar dagens samhälle, verkar ha blivit så arrogant att de tror att de kan göra vad de vill utan att möta mycket till protester. Men vad de i själva verket gör när de gör livet surt för oss och deras politiker begår högförräderi mot folk och land, är att de börjar peta på en sovande Björn. En mycket tolerant Björn, vill jag påpeka. Men tålamodet är inte gränslöst hos denna Björn.

Allt detta har lett till ett uppvaknande hos allt fler av oss. Speciellt de som har några år på nacken, och kommer ihåg att det var bättre eller i alla fall annorlunda förr.

När många förlorar nästan allt de värdesätter, när man blir inträngd i ett hörn och hotad, när det blir en fråga om liv och död, så förlorar den mest väluppfostrade eller den mesigaste person sina hämningar och kämpar emot – kämpar för livet eller för att överleva. Vissa ger upp, men den mest naturliga reaktionen är att kämpa.

Just nu är en utmärkt tidpunkt att göra just detta. Det är inte för sent ännu. Vi är ännu inte i bojor.
Så välj ett område som du känner starkt för och gör något positivt i det för att skapa förändring eller stoppa det pågående förfallet.

Min Kapten i militären brukade upprepa ”I krig är det värsta man kan göra, att inte göra något.”
Vi är idag under attack i ett slags krig. Det är ett krig om våra sinnen. Våra tankar. Vår självkänsla. Vår hälsa. Vårt Självägande. Vår framtid. 

Det fina med detta krig är att det kan utkämpas utan att spilla en droppe blod.

Det kan vara svårt att medge att man lurats hela livet
och att de man trott var där för allas vårt bästa istället var våra fiender. Vi står nu där grisarna som sett upp till bonden för mat och skötsel under hela sina liv nu står framför landgången som leder in i slaktbilen, och något vaknar till liv i deras undermedvetna, och de VET att om de vill fortsätta leva så får de inte gå upp där, och de börjar kämpa emot.
Vi har lite mer val och mer makt över våra liv än vad grisarna ovan hade. Men bara om vi inser att vi måste agera. Bara om vi är villiga att släppa alla sociala tabun och kämpa på ett eller annat sätt.
Titta på våra barbariska men stolta förfäder, Vikingarna. För dem var det en ära att gå vidare till Valhalla i strid, snarare än att dö liggandes i en säng.

Tänk om vi är i den här världen för att lära oss en läxa. Att inse saker om oss själva innan vi kan gå vidare på själavandringens stig. Om det nu är så, vad tror du kommer att låta oss avancera på vår resa – att apatiskt ge upp och lägga sig ner för dem som nu styr och ställer, eller att inse sitt egenvärde och att ingen utom oss själva äger oss och våra liv?
Tänk på detta ett tag, och gör sedan något du kan vara stolt över.

Kent


PS. Om du är ny till bloggen ta dig lite tid och utforska vidare. Många artiklar har mer specifik inriktning på lösningar och svar.

Om du är tveksam till att det råder ett medvetet förräderi mot folket, läs gärna "Hur Sverige Erövrades" och sidan om Konspirationen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vi behöver inte sitta och navelskåda oss själva och i Jantelagsanda älta en massa inbillade och eller reella svagheter.
Vad vi alla framförallt bör inse, är att vill man ha en förändring måste man själv vara förändringen.
Att som Herman Lindqvist sätta sig på höga hästar och ondgöra sig över folkets påstådda svaghet är bara drygt och förmätet.
På vilket sätt har han själv sagt ifrån? Vilken gerilla har han stridit i? Vilka uppror han han varit med om att starta? Vilka upprorsrörelser har han stöttat? Han har knappt ens satt ut sin haka en millimeter trots sin gynnsamma position. Så han kan börja med att skaffa sig lite finsk SISU själv innan han säger vad andra borde göra.