Alla Artiklar


Jag har nu lyckats anhopa så många inlägg/artiklar att de flesta är inte synliga på startsidan. Så jag har gjort den här sidan med artiklarna i kronologisk ordning samt en kort bestrivning av vad de handlar om, med en länk till sidan.

Denna blogg är som sagt mer menad som en "utbildingsresurs" på Svenska, än en vanlig blogg - inom den löst definierade "Sanningsrörelsen", "Freemanrörelsen", "Vakenrörelsen", eller vad man nu vill kalla dem som börjar inse att allt inte är som det verkar vara här i världen och att det finns en hel värld av ibland skrämmande eller upprörande saker som stannar inom vissa mer eller mindre hemliga sällaskap och grupper. Grupper som besitter en otrolig makt i dagens värld.

Men jag vill inte att denna blogg skall vara så mycket en väckarklocka när det gäller allt ont här i världen, utan snarare en stråle av ljus och hopp om vad man kan göra som individ och som organiserade individer för att bryta de bojor vi mer eller mindre medvetet bär omkring i våra dagliga liv. Det finns så många som redan sprider information om allt ont som pågår och planeras.

En huvudfunktion med artiklarna här är att få folk att börja ifrågasätta och söka egna svar och gärna testa olika sätt att tas med myndigheter och andra som kanske vill dominera oss och våra liv. Jag hävdar inte att jag har alla svar, och gläds otroligt mycket när någon plockar upp facklan och börjar söka och kanske bråka, för att avslöja saker jag inte kände till.

Som alltid, vill jag igen påminna om att jag kan ha fel i det jag skriver. Så ta allt med en nypa salt och gör dina egna efterforskningar eller tänk igenom och analysera själv, innan du bestämmer dig för om det är sant eller inte.

Artiklarna i kronologisk ordning:

DIN PERSONLIGA PERSON

Behandlar det mest grundläggande faktumet i ”frihetsrörelsen”. Det att människan Sven Svensson och namnet SVEN SVENSSON i ett pass eller på ett ID, eller i ett brev från någon offentlig instans är två vitt skilda saker, och hur man genom att undanhålla detta lilla faktum lyckats förslava (eller åtminstone bedra) en hel befolkning.


VAD ÄR SVERIGE

Denna artikel tar upp vad Sverige egentligen är idag. Vi är alla Svenskar och tror att vi alla vet vad Sverige är. Kanske kommer du att hitta en del här som du inte insåg om ”Moder Svea”.


EN ”UPP OCH NER” VÄRLD...

Här kan man ta en god titt på hur saker och ting egentligen borde vara och hur det genom ett långt och tålmodigt program genom flera generationer blivit till raka motsatsen. Hur gick vi människor från att vara ”Skapelsens Krona” till att bli maktlösa undersåtar (medborgare)? Hur kommer det sig att våra skapelser nu härskar över oss? Är inte skaparen överordnad sin skapelse?


BREV TILL POLISEN

När jag bodde i England så hade jag som hobby att testa olika principer som jag väljer att leva efter eller tycker verkar ha giltighet. Så jag betalade sällan böter utan började skriva olika brev och handlingar för att testa vart det kunde leda, samt för att lära mig mer om det här ämnet.
Den här artikeln är en översättning av ett brev jag skrev till en kvinna som jobbade för polisen i en Stad där jag begått det ohyggliga brottet att ha kört 6 miles per hour över fartgränsen en kväll.


HUR MAN FÖRSTÖR ETT SAMHÄLLE

Detta skulle kunna vara titeln på en bok. Men artikeln behandlar i korthet vad som ligger bakom ett samhälles förfall och ger några exempel på vad som används för att förstöra ett samhälle och dess medlemmar, så att de som skulle kunnat vara starka, klarsynta självständiga individer, nu blivit en samling svaga, förvirrade, rädda, sjuka och kuvade stackare.


EN ANNORLUNDA IDENTITETSHANDLING

Mitt eget hopknåpade ID, vilket ställer mig utanför de fiktioner som anser sig ha monopol på allt – inte minst hur vi identifierar oss.
Den Engelska versionen har setts av poliser, advokater, jurister och domare. Ingen har någonsin ifrågasatt det. De försöker helst ignorera det och låtsas som om det inte fanns eller saknar betydelse.


OM JAG HATADE REGERINGEN.....

En artikel inspirerad av Larken Rose. Visar kanske regeringen i ett annat ljus än det som den försöker framhålla sig själv i. Men varför hata en fiktion som egentligen inte finns?


TÄNKVÄRDA TANKAR

En samling frihetsrelaterade citat.


MITT DOMSTOLSFÖRHÖR

Om ett domstolsförhör jag spelade in i England och lade ut på YouTube, ifall någon var intresserad av vad jag gjorde rätt eller fel.


ÄR ”REGERINGSMAKT” VÅR NYA RELIGION?

Här jämför jag vår tro på ”auktoritet och makt” idag med tidigare religiösa övertygelser – för att visa att det inte är stor skillnad. Den har en liten video inbakad som visar hur pytteliten den lilla klick som säger sig ha makten, är i jämförelse med oss, folket.


FÖRSTÅ DIN MOTSTÅNDARE

Om lite audio-material som ger en annorlunda insyn i hemliga sällskap, men vad mer viktigt är, hur man använder lagen om attraktion för att nå sina mål. Vissa har sagt att de haft problem att följa länken till dessa filer. Har har inte haft tid och lust att göra om det på en annan plats som är lättare att få tillgång till. Så kan inte garantera att länken funkar.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2013/11/f-orstadin-motsandare-om-du-som-jag.html


KLURIGA FRÅGOR

Hur man med enkla frågor kan "måla in någon i ett hörn".
En fråga har många fördelar framför ett påstående. Du kan inte anklagas för något du bara frågar om.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2014/03/kluriga-fragor-dethander-da-och-da-att.html


SKILLNADEN MELLAN DIG OCH DIG SJÄLV

En lite kortare och annorlunda version av den första artikeln om skillnaden mellan dig som människa och den juridiska personen som vårt samhälle envisas med att se dig som.


EN RELATIVT ENKEL ADMINISTRATIV PROCESSHär är en slags ”laga procedur” man kan använda i olika situationer. Jag använde den mot kreditfirmor, banker, kommuner och inkasso bolag i England med framgång för att tas med påstådda skulder eller andra krav. Den är baserad på kontraktprinciper.
ÖPPET BREV TILL MYNDIGHETSPERSONER

Ett brev jag totade ihop för att visa hur jag ser på att någon kan komma och hävda att jag måste göra något av olika anledningar, utan att ha en tidigare överenskommelse om saken ifråga. Kan modifieras till att passa olika situationer.

http://fredofrihet.blogspot.co.za/2014/05/oppet-brev-till-myndighetspersoner.htmlNÄGRA FILOSOFISKA TANKAR

En lite annorlunda och distanserad filosofisk syn på hela det spel vi spelar idag.
Är det verkligen så allvarligt som vi tror ibland?


LEVER VI I VERKLIGHETEN ELLER EN DRÖMVÄRLD?

Här tar jag en djupare titt på vår uppenbara oförmåga att se igenom illusionerna och fiktionerna i våra liv. Hur vi tycks vara säkra på att det vi omges av och har att göra med i våra dagliga liv, är absolut verkligt.
Men är det verkligen så?


LOGIK OCH SUNT FÖRNUFT

En artikel om olika saker vi ofta tar för givna som ett resultat av den programmering vi fått av föräldrar, skola, etc. men som inte nödvändigtvis är sanna. Som till exempel majoritetsstyre via ”demokrati”.
Den ger en del tips om hur man tillämpar logik och kritiskt tänkande på olika saker.


8 ANLEDNINGAR VÅR REGERING INTE ÄR LEGITIM

Igen ett angrepp på ”auktoritet”, ”makt” och ”befogenheter” som vi fåtts att tro på utan att ifrågasätta. Här visar jag varför logiskt sett regeringen inte kan vara legitim i sin nuvarande form.


DESSA SATANS FRIHETSIVRARE!

En titt på hur ordens mening har förvrängts av dem som vill kontrollera oss och hur ord, termer eller klassificeringar används för att fördöma och förkasta. Media är experter på detta – att sätta en etikett på någon grupp eller typ av människa, och sedan ge den en negativ eller kriminell klang.
Passa dig så du inte blir en sådan där ”Vaken” eller ”Frihetssökare”. Dom är farliga dom.


DÄRFÖR ÄR HELLS ANGELS BÄTTRE ÄN STATEN.

Min i särklass populäraste artikel som spridits en hel del. Rubriken säger vad den handlar om.


EN UNIK RESA

Ett norskt par reste med segelbåt och flyg till Brasilien utan pass eller godkänt ID.
Detta visar att man kan fortfarande agera som en riktig människa i denna värld full av fiktioner. Kanske för att bakom varje fiktion så döljer sig en annan verklig människa som också vill vara fri.


ÄR JORDEN PLATT?

Vi har idag inom den alternativa rörelsen en hel del som svalt tvivelaktiga bevis på att Jorden faktiskt är platt. Mina tankar om detta och vad det säger om folks förmåga att analysera och observera den värld de lever i.


VARNING FÖR DESSA MÄNNISKOR!

Talar om sociopater ibland oss och hur man kan känna igen dem. Viktigt om man skall hitta nya ledare en dag, för ett förhoppningsvis bättre system eller samhälle.


DEN FARLIGASTE MÄNNISKAN.

I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskar. Till exempel ”Orderföljare” och ”Lagföljare”. De farligaste människorna av alla.

http://fredofrihet.blogspot.co.za/2016/04/den-farligaste-manniskan.html


GE INTE UPP.


Beskriver vikten av att se det positiva i vad som händer i världen och hur de vakna vinner mer och mer mark.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2016/07/ge-inte-upp.html NÄR MYNDIGHETERNA KOMMER...

Tips och strategier i att hantera eller tas med inspektörer från olika myndigheter.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2016/12/nar-myndigheterna-kommer.html


EN SVENSK TIGER.

Kommentar om hur tysta starka nordbor har förbytts till tysta rädda sådana. Med lite uppmuntrande ord på slutet.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2017/0
3/en-svensk-tiger.html


SVENSKA MEDBORGARE ÄR INTE SVENSKAR.

Åter en annan vinkel eller förklaring på skillnaden mellan det verkliga och påtagliga och fiktionernas värld. En golfklubb används som jämförelse.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2017/03/svenska-medborgare-ar-inte-svenskar.html


ETT DRÖMSAMHÄLLE.

De som inte kan se en värld utan härskare och regeringar, undrar ofta vad alternativen skulle vara. Här är ett. Ett samhälle som kom till mig i en dröm.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2017/10/en-drom.htmlDE SMARTASTE SÄTTEN ATT DÖDA FOLK PÅ.

Hur vår kära elit tar död på Jordens befolkning på olika sätt.
http://fredofrihet.blogspot.co.za/2017/10/de-smartaste-satten-att-doda-folk-pa.htmlGRUPPVÅLDTÄCKT ÄR INTE ETT BROTT.

Artikel som påvisar bristerna i Demokrati - speciellt som den praktiseras i dagens värld, och föreslår alternativ.
https://fredofrihet.blogspot.com/2018/03/gruppvaldtakt-ar-inte-ett-brott.htmlDÄRFÖR BEHÖVER DU FÖRSTÅ LITE OM LAGEN

Idag kan folk som inte gjort annat än att uttrycka en åsikt som saknar "Rätt värdegrund" anhållas och förhöras, samt dras inför rätta och kanske till och med hamna i fängelse - trots att ingen skadelidande part kan identifieras. Kanske till och med du.
https://fredofrihet.blogspot.com/2018/03/darfor-behover-du-forsta-lite-om-lagen.htmlLATHUND FÖR REGIMKRITIKER

Enkla saker de flesta kan göra för att undvika att hamna i allvarliga problem med "rättvisan" ifall de skulle kritisera dem som inte får kritiseras.
https://fredofrihet.blogspot.com/2018/04/lathund-for-regimkritiker.htmlMOTVERKA GEOENGINEERING

En artikel om hur man idag manipulerar klimat och atmosfären med olika medel som sprayas från flugplan, samt med speciella radaranläggningar. Eftersom detta påverkar vår hälsa, och eftersom det finns saker som kan göra något åt detta, så är detta en inbjudan till dem som känner sig manade.
https://fredofrihet.blogspot.com/2018/07/motverka-geoengineering.htmlCOSPIA  -  385 ÅR, EN ANARKISTISK REPUBLIK

En artikel kopierad från Midas Institutet, om ett litet land som blomstrade utan regering eller härskare. Visar att sann anarki kan fungera.
https://fredofrihet.blogspot.com/2018/09/cospaia-385-ar-en-anarkistisk-republik.html


HUR MAN SKULLE KUNNA SKAPA ETT ALTERNATIVT SAMHÄLLE


Lite tankar om vad som skulle behövas för att starta ett eget samhälle.
http://fredofrihet.blogspot.com/2019/03/hur-man-skulle-kunna-skapa-ett.html


DÄRFÖR SKITER POLITIKERNA I FOLKET


En titt bakom kulisserna för att ge lite information till dem som tror att det skådespel som politiken är, är verkligt.
http://fredofrihet.blogspot.com/2019/04/darfor-skiter-politikerna-i-folket.html
SÅ BLEV DU TILL EN SLAGS SLAV

En utförlig artikel som i enkla ordalag förklarar hur allt blivit upp och ner och hur vi förslavats av våra egna skapelser. En av de populärare artiklarna och en bra introduktion till ämnet.
http://fredofrihet.blogspot.com/2019/04/sa-blev-du-till-en-slags-slav.html


HUR MAN TAS MED SVÅRIGHETER

Vi strävar ofta att följa den lättaste vägen, men detta kan vara självbedrägeri. Vi borde välkomna strapatser och svårigheter - för de gör oss starkare och klokare.
http://fredofrihet.blogspot.com/2019/05/segla-livets-hav.html


SLAVERIETS NIO SLÖJOR

En artikel av en nu avliden frihetskämpe. Visar nivåer av konspirationer eller influenser, och varför de som går djupare in i labyrinten kan verka helt overkliga och galna för dem som inte kommit långt.

http://fredofrihet.blogspot.com/2019/07/slaveriets-nio-slojor.html


LAG ÄR LIKA MED KONTRAKT

Denna artikel förklarar hur alla lagar inte kan vara annat än kontrakt, för att vara giltiga.
http://fredofrihet.blogspot.com/2019/09/lag-ar-lika-med-kontrakt.html


DEN ENDA ANLEDNINGEN ATT BRY SIG OM LAGEN

Illustrerar varför man kan behöva bry sig om lagar som egentligen inte är legitima.
https://fredofrihet.blogspot.com/2019/11/den-enda-anledningen-att-bry-sig-om.html


SVARA INTE PÅ DESSA FRÅGOR

När "Staten" kontaktar oss, så bör vi se detta som att de fiskar efter en fisk som vill nappa på kroken. Här är hur du kan undvika att nappa.
https://fredofrihet.blogspot.com/2020/03/svara-inte-pa-dessa-fragor.html


VAD VI BÖR PRIORITERA NU

Världen har ändrats med Corona-krisen. Förslag om vad som nu är viktigt.
https://fredofrihet.blogspot.com/2020/04/vad-vi-bor-prioritera-nu.html


STATEN - EN DEFINITION

Klargör intressanta saker om vad Staten är - från själva systemet.
https://fredofrihet.blogspot.com/2020/04/staten-en-definition.html


VAR INTE SÅ FÖRBANNAT RÄDDA

Corona-krisen visar hur effektiv rädsla kan vara som vapen. Men rädsla är inte en bra känsla att ha om man vill finna lösningar.
https://fredofrihet.blogspot.com/2020/04/var-inte-sa-forbannat-radda.html


TILLKÄNNAGIVANDE AV RÄTTIGHETER

Ett förslag till hur ett tillkännagivande av ens självägande och andra rättigheter skulle kunna utformas och presenteras till dem i maktpositioner.
http://fredofrihet.blogspot.com/2020/05/tillkannagivande-av-rattigheter.html
Inga kommentarer: