söndag 22 oktober 2017

DE SMARTASTE SÄTTEN ATT DÖDA FOLK PÅSäg att du ville ta död på någon.... vad skulle då vara ett bra sätt att göra detta på, så att du kunde undgå att ses som mördaren och kunde undgå att bli bestraffad för vad du gjort?

Om du inte brydde dig om ifall omvärlden trodde ditt offer mördats eller bara råkat ut för en olycka eller blivit sjuk, skulle du då inte göra det på ett sätt som fick det att se ganska naturligt eller olycksartat ut?

Eller om man nu ville att människan i fråga dog en våldsam död, vore det inte bäst att manipulera situationen så att någon annan utförde dådet, samt att ingen skulle kunna förknippa dig med det?
Helst så att varken offret eller förövaren insåg att du låg bakom.

Och om det kunde göras på ett sätt som samtidigt gjorde dig och dina vänner rika och maktfulla, vore inte det ännu bättre?

Och hur vore det om ditt planerade dödande kunde rättfärdigas som nästan moraliskt? Vore det inte ännu ett bonus? Som att man rensar i grönsakslandet så de produktiva växterna inte kvävs av ogräs, eller man gallrar morötterna, sa att en del kan växa sig stora och värdefulla.

Om ett eller fler mord kunde ses som nödvändigt och behövligt för att rädda omgivningen i stort, vore det ens ett mord då? Vore det inte istället en god gärning?

Även om omgivningen i stort först fick lida en del genom att saker blev värre för en tid, men i långa loppet så skull det till slut bli mycket bättre – vore det inte värt att göra?

Vad pratar jag om nu?

Organiserad brottslighet? Psykopater? Maffian? Klu Klux Klan?

Nej tyvärr inte.

De flesta av mina läsare vet säkert redan vad jag syftar på – de människor som idag styr vår värld.
Jag menar då inte nödvändigtvis politiker, även om de är en del av det, utan dem som vi inte ser eller hör talas om, utom kanske i alternativa media. De som kontrollerar regeringarna, världsfinanserna, forskning, energi, media, utbildning, trender, militären, klimatet, folks hälsa, lagstiftning, krig, fred, dryck o. föda, teknologier, kommunikationer, vad de flesta tycker och tänker, etc. etc.

”Kärt barn har många namn” sägs det. Här är några av de termer som används för att beskriva dem;
”Den djupa Staten”, ”Kabalen”, ”Eliten”, ”NWO”, ”Hemliga Sällskap”, ”Satanister”, ”Sionister”, etc. beroende på vem som talar och vad han eller hon uppfattar att de egentligen är. Jag tänker inte gå in djupare på vem eller vad här. Om detta är intressant för dig, ta en titt på sidan om Konspirationen i tabbarna ovan.

Nej, här tänkte jag bara ge lite exempel på hur de dödar folk – vare sig det sker snabbt och våldsamt eller smygande och lömskt. Jag hävdar absolut inte att detta är en komplett lista, men jag vill att alla är medvetna om detta som något som äger rum i denna ”underbara och bästa av alla världar”. Jag hävdar heller inte att alla mina antaganden eller slutsatser nödvändigtvis är korrekta – för jag har inte full insyn i deras värld. Men om något ser ut som en viss sak, beter sig som en viss sak och luktar som en viss sak, så är det troligen vad det verkar vara.

Det är också viktigt, för att ta död på någon, att komma nära människan i fråga, och helst vinna hennes förtroende, så att hon inte misstänker att hennes liv är i fara, utan kanske till och med tror att hon blir hjälpt istället för dödad.

Sedan finns det olika grader av död. Om man gör en människa sjuk eller oförmögen att tänka eller minnas klart, är hon då lika levande som när hon inte hade dessa handikapp? Är inte sjukdom ett steg närmare döden? Men om hjärtat fortfarande slår och pupillen drar ihop sig när man lyser in i ögat – då anses personen leva fortfarande, även om han eller hon inte har någon effekt på sin omvärld, mer än att sluka resurser. Att göra så att någon hamnar i ett sådant tillstånd, räknas inte som mord, i laga mening.

Så, låt oss titta på några av sätten att döda andra utan att ställas som ansvarig.

KRIG
Detta är ett gammalt beprövat sätt. Skapa osämja och konflikt medan olika länder och låna pengar till båda sidorna för att kunna köpa vapen och bygga upp en armé. Om folken i fråga ändå inte vill gå till krig, skapa något som ser ut som en attack, vilket gör folken så upprörda eller hämndgiriga att de ändrar sig gällande att sända sina barn ut i krig. Som 9/11, eller Japans planerade attack på Pearl Harbour (vilket man visste skulle komma, men man lät hända, så det fanns ett gott skäl att gå in i kriget). Helst skall ett krig hålla på länge så att så många som möjligt dör. Har ni också märkt att krigen utkämpas inte längre över territorium. När ett land/en regering nedkämpas, så blir det inte en del av vinnarens territorium. Man bara sätter dit en lydig regering istället.

REGERINGAR
Detta faller delvis under den förra rubriken, men förtjänar att nämnas separat, med tanke på hur ofta regeringar dödat stora grupper av sitt eget folk. Speciellt under Kommunismens frammarsch. Miljoner mördades i Ryssland, Kina och Kambodja. En hel del mördades i Sydamerika och Afrika när olika grupper tog makten i ett land, eller försökte hindra andra att ta över landet. Det sägs att under nittonhundratalet så dödades över 200 miljoner människor av regeringar – vare sig det skedde i krig eller interna ”utrensningar”.
Regeringar är delaktiga i mer dödande än detta, men vi lämnar det till de följande punkterna.

SJUKDOMAR
Här är väl den mest uppenbara AIDS. Att ingen nämnt dess namn har aldrig upphört att förvåna mig. Det låter ju som något som ”Hjälper” (aid) vilket jag inte tror är ett sammanträffande. Denna sjukdom skapades i ett laboratorium, och kom inte från apor. Den spreds i Afrika genom WHO i en Smittkoppsvaccinations-drive. Här är en video rörande detta:
https://www.youtube.com/watch?v=amXSy7ZDhsI Jag har sett fler.
Sedan har vi dessa influensa epidemier, som svininfluensan, där vaccinet fanns färdigt och klart redan från början och där media rullar ut en massa information och skrämselpropaganda om hur farlig den är, veckor i sträck och manar alla att gå och vaccinera sig. Men när det hela blåst över så var inte dödsfallen ens i närheten av vad som förutsades.
Ebola var en annan. Massor av media uppmärksamhet och rese-restriktioner. Folk som ansåg sig kunna bota den hindrades att åka dit med sitt botemedel. Mycket skumt.

Men dessa virus är bara en liten del av detta. Har ni märkt hur nästan alla områden av mänsklig aktivitet och kunnande hela tiden blir bättre och bättre. Vi lär oss om gener och kan manipulera dem. Våra bilar är mycket bättre idag än vad de var 30 år sedan. Samma gäller telefoner, datorer, kommunikationer, tillverkningsprocesser, kemi, etc. Det verkar som bara områden där man inte vill ha förbättring står still, som hälsa, utbildning och i viss mån energi. Om sjukvården följde trenden så skulle vi knappt ha sjuka människor längre. Men istället ökar cancer hela tiden och en uppsjö av nya sjukdomar kommer fram hela tiden, eller så blir sällsynta sjukdomar vanliga. Vi lever längre säger man. Men vad för liv är det? Ett liv med krämpor och mentala rubbningar som Alzheimers, Demens, Lyme, Borrelia, immunförsvars rubbningar, etc. etc. Hur mycket av ett liv är det om man lever som halvdöd?
Har ni också lagt märke till att man aldrig ser en President, Premiärminister, Statsminister, etc. som blir sjuk under sin regeringstid – oavsett all den stress de måste uppleva. Slutsatsen här måste bli att de har bot för alla sjukdomar, men bara några få privilegierade har tillgång till detta.

VACCINER OCH MEDICINER
Det hävdas av vissa som undersökt detta, att en av de största dödsorsakerna i västvärlden är ”död som ett resultat av medicinering eller medicinska behandlingar”. Nu kanske man kan säga att många sjuka var så nära döden att det var mycket osäkert om någon behandling skulle hjälpa, men det var värt ett försök – och det är väl i och för sig sant. Men när en stor procent av småbarn plötsligt blir autistiska efter att vaccinerats för barnsjukdomar. När fler och fler barn och unga dör i cancer, får allvarliga allergier, har dåligt immunförsvar, etc. då verkar det lite misstänksamt. Vi har i den ”utvecklade västvärlden” mycket lägre fruktsamhet än i länder där man har en mycket torftig kost och nästan obefintlig sjukvård. Här i Sydafrika där jag nu bor, ökar befolkningen med en miljon om året – och det är främst bland de fattiga, då de mer välbärgade, oavsett ras tenderar att planera sin familj bättre. De lever mest på majsmjöl.
Jag säger inte att läkare och sjuksköterskor medvetet försöker ta död på folk. De vill ofta väl, men måste hålla sig till de metoder som läkemedelsindustrin och läkemedelsverket dikterar, och de får ofta olika bonus för att få folk att ta vaccin eller vissa mediciner.
Läkemedelsindustrin är en vinstdriven affärsverksamhet. Tror någon att de vill ha billiga och bra botemedel??? Nej, det vore inte bra för affärerna. Bättre att börja tidigt med spädbarn och göra dem försvagade så att de blir kunder för livet. Vad bättre än att förstöra immunförsvaret, så att kroppens naturliga läkning inte sker, utan de måste ha olika preparat för att bli bättre.

DÅLIGT NÄRINGSINTAG
I moderna stordriftsjordbruk så sker mycket lite tillförsel av näringsämnen till jorden. Istället används konstgödsel, kemikalier av tvivelaktig säkerhet och genmanipulering. Detta gör att vår föda blir fattigare på näringsämnen som våra kroppar behöver, år för år. Dessutom så är mycket av den mat de flesta äter processad så att dess näringsvärde ytterligare minskar eller helt uteblir, och sedan lägger man till olika ämnen för att den skall hålla sig längre, smakämnen, smakförhöjare som Glutamat, färger, konsistensgivare, etc. Många av vilka kan vara negativa för hälsan eller magen.
Inte ens vitaminer eller andra supplement är helt säkra. De billigare är syntetiska. Jag lärde nyligen att syntetiskt vitamin D3, som sägs vara så viktigt att ta extra av, är ett råttgift.
( https://www.drugs.com/answers/cholecalciferol-is-main-ingredient-in-rat-poison-336757.html )
Någon rapporterade att MONSATO har bara organisk mat i kafeterian på sitt högkvarter. Man kan undra varför...

VÄDERMANIPULERING OCH BESPRUTNING AV SKYARNA
På många håll i världen är det numera ovanligt att se en klar blå himmel. När jag var ung tittade jag ofta på flygplan som flög över vår gård. De som flög högt lämnade efter sig en kondensstrimla som låg kvar några minuter innan den avdunstade. Idag så ser vi strimlor som inte avdunstar, utan som breder ut sig till ett dis och kanske till och med moln. Man sprutar aluminium, barium partiklar, och Gud vet vad annat på oss dagligen. Ingen från offentligt håll vill träda fram och säga vad detta är eller rör sig om. De som försöker fråga sig fram stöter på ”Militära hemligheter” och en vägg av tystnad. Gissningarna är för många för att ange här.

Vi har alla sett hur klimatet och vädret ändrats, och mer extremt väder verkar bli mer vanligt på många håll. Vissa ställen drabbas av torka, andra av översvämningar eller orkaner.
Kanske finns det fler orsaker än medveten mänsklig manipulering av vädret, men då man får intrycket att det arbetas på att reducera Jordens befolkning drastiskt, och att på Georgian Guidestones står det tydligt och klart att målet är att reducera befolkningen till 500 miljoner, så är det mycket troligt att den svält på grund av torka eller opålitligt väder som vi ser på många håll, är skapat för att ta död på folk.
Det finns en installation av radiomaster på olika ställen Jorden över som är samordnade och kallas för HAARP. Det sägs att dessa i samverkan kan styra jet-strömmarna och skapa falska hög eller låg-tryck. De lär också kunna användas för att framkalla jordbävningar i ostabila områden. Den som förstörde kärnkraftverket i Japan, lär vara en sådan.

Sedan har vi hemliga vapen som används av underrättelsetjänster, olika regeringsorgan etc.
Det lär finnas sedan 60-talet en pistol som skjuter en liten pil av is genom huden på offret. Isen innehåller ett starkt gift som inducerar en hjärtattack i personen i fråga, men som snabbt bryts ner i kroppen så att det inte kan spåras vid obduktionen. Vi har haft några misstänkta hjärtattacker av samhällskritiker i Sverige nyligen.

Det har också forskats i och byggts mikrovågsvapen sedan 50-talet. Med olika mikrovågsfrekvenser strålade in i kroppen på någon så kan en mängd olika åkommor, sjukdomar, vansinne och död genom hjärtattack etc. skapas. Sök "Barry Throwers, microwave weapons" på YouTube om detta är intressant. Man kan också med denna teknologi skapa röster i folks huvuden, vilket kanske skulle kunna få någon religiös fanatiker som inte är alltför smart att tro att "Gud talar till mig" och låta sig övertygas att gå ut och begå mord som Gud anbefallt. Eller kanske vissa skulle kunna ledas till sådant vansinne eller desperation över dessa röster att de tar livet av sig. Enligt Throwers, så kan också frekvensen på bärvågor påverka folks lynne. Till exempel lär vissa polisradiosystem ha verkat på frekvenser som gjorde polisen mer aggressiv.

Det är troligt att alla mobilmaster är del av ett vapensystem som utifall en öppen konflikt skulle uppstå mellan ett lands folk och dess regerande klass, att vi skulle bombarderas med frekvenser som gör oss apatiska eller sjuka. Så om detta skulle hända en vacker dag, förstör mobilmasterna.

Aluminiumfolie lär stoppa dessa mikrovågs angrepp. Läste om en kvinna i New York som hade röster i huvudet under natten och knappt kunde sova. När hon gjorde en liten hydda av kartonger över sin säng och klädde den med folie så upphörde rösterna och hon kunde sova igen. Så termen "foliehatt" kanske inte är så korkad som den verkar.

Jag tror detta får räcka. Det finns säkert mer. Men jag vill inte skriva en bok, utan vill bara påpeka dessa saker ifall någon läser detta som inte var familjär med det redan. Förhoppningsvis kan det väcka ett intresse i att söka vidare i ämnet och skaffa mer information här.

Detta är inte mitt huvudintresse, men det anknyter till annat jag skriver om, så tycker det kan vara värt att nämna här.

Sist men inte minst – glöm inte att det till stor del är frivilligt att låta sig dödas eller försvagas genom de ovan givna exemplen. Ät nyttig mat. Helst som du själv odlat organiskt, eller i alla fall så färsk och obehandlad som möjligt. Här har folk på landet en fördel. Få tillräckligt med sömn. Använd så lite kemikalier som möjligt. Motionera. Bada bastu. Fasta. Missbruka inte något, speciellt inte socker. Ät supplement av mineraler och vitaminer av god kvalitet. Lev så nära och så mycket som möjligt i harmoni med Naturen.
Om du skadats av vacciner etc. se om du kan hitta metoder eller medel att återupprätta immunförsvar etc. Har du amalgam i tänderna, byt ut det.

Lycka till.

Kent

PS. Om det jag skriver verkar lite otroligt, titta på den här intervjun och se om det verkar mer trovärdigt än vad jag totat ihop ovan.


2 kommentarer:

Kia sa...

Min facebookgrupp med över 14.000 medlemmar. Den 25 januari är det GLOBAL PROTEST DAY STOP 5G över stora delar av världen. I Stockholm på Sergels Torg kl 13.30. Mvh Kia WIFI STRÅLNING HÄLSORISKER STOPPA 5G. https://www.facebook.com/groups/408666892574591/

Kia sa...

https://www.facebook.com/groups/408666892574591/