fredag 31 december 2021

Äntligen händer det!

 Jag brukar inte skriva om aktuella saker, för jag vill att mina artiklar i möjligaste mån skall vara obundna av tiden. Visst kan man se att en del är gamla ifall jag använder namn på politiker eller andra saker som inte längre är samma som idag. Men innehållet är menat att vara tidlöst - i alla fall till den dag då det nuvarande systemet förhoppningsvis reformeras eller faller.


Jag har varit medveten om den Konspiratoriska Världsbilden sedan slutet på Sjuttiotalet, då jag läste en bok kallad "No one dares call it conspiracy".
Det blev inget större intresse då, för jag kunde inte se något direkt som man kunde göra åt det nuvarande systemet.  Något som ändrades runt 2005.

Sedan dess har jag undrat "när kommer de att göra sin offensiv och hur kommer de att göra den?".
Tja, den frågan har i alla fall fått sitt svar vid det här laget (årsskiftet 2021/22).

Jag hade trott att det skulle komma som en ekonomisk kollaps där affärerna skulle stå tomma och mat och andra nödvändigheter skulle bli bristvaror och folk skulle börja svälta och oroligheter skulle bryta ut. Men det blev inte ens en riktig pandemi med folk som dog i massor av någon farlig sjukdom som spridits. Istället blev det ett enormt mediajippo där ljugande politiker, läkemedelsbolag, köpta vetenskapsmän, etc. fick folk att tro att ett svårartat influensavirus var på väg att ta död på oss. Hur tråkigt är inte det? Men den ekonomiska kollapsen kanske kommer - allt som behöver göras är att strypa pengatillgången och varutillgången, så att allt blir bristvaror och skitdyrt.

Liknande försök har gjorts många gånger tidigare (fågelinfluensa, svininfluensa, AIDS, Ebola, etc.)  men då har det mest bara varit media som försökt skrämma upp befolkningen - och politiker, lagstiftare och polisen har inte blandat sig i leken, och dessa saker har blåst över ganska snabbt och det har snart varit uppenbart att de inte alls var lika allvarliga som påstods (även om AIDS skördat och skördar en hel del offer på sina håll).


Men när politiker började införa Lockdowns i olika länder och krävde att folk bar en ansiktsmask, samt stiftade temporära lagar som begränsade medborgarnas rörelsefrihet och rätt att arbeta, då tyckte en massa att det "måste ju vara sant - för de kan ju inte göra sådana saker om det inte är allvar".  

Först var det bara vi "konspirationsteoretiker" som var skeptiska och spetsade öronen och började samla intryck och information.  Vi började ställa frågor som "om detta bara är kortsiktiga åtgärder, varför vill de att dessa undantagslagar skall förbli i kraft i flera år?",  "om det är en verklig pandemi, varför har WHO ändrat definitionen av pandemi så att det inte längre betyder att en massa folk dör?", "om det är sant att folk dör som ett resultat av Covid-19 versionen av Coronaviruset, varför rapportera dödsfall från andra orsaker som covid-dödsfall?" eller "Om vi har en pandemi, varför hör jag inte i min närmiljö om att många dör av detta?" och "hur kan sjuksköterskor och läkare ha tid att öva in dansrutiner som de sedan lägger ut på YouTube?".

Nu drabbades ni i Sverige först inte lika hårt som folk i många andra länder och här i Storbritannien var det också ganska lugnt i början. Kanske för att vi har en högre procent av den Djupa Staten/Kabalen i  våra länder och dessa individer ville inte personligen besväras av vad som var avsett för pöbeln.

Varför öppnar jag munnen först nu?


Detta har ju hållit på i snart två år.  Tja, jag har inte nämnt mycket om det här på bloggen, utom på vaccinsidan, för det inte direkt har med frihetssökande att göra och för att jag vill att det skulle vara helt uppenbart att det hela är planerat sedan länge och är länkat till FNs Agenda 21 och Agenda 30. Men jag har sagt en del om ämnet på Facebook.

Men nu har det hela pågått så länge att bara de som är fullständigt hjärntvättade fortfarande tror på alla lögner. 

Nu var inte denna artikel ämnad att direkt handla om C-19, men det behöver nämnas då det är den sak som använts för att rättfärdiga alla ändringar av vårt samhälle.


Nu är det väl ändå bortom allt tvivel att detta bara handlar om en smittsam luftvägssjukdom.

Är det inte snarare troligt att vi nu upplever vad som förutspåtts av profeter genom tiderna som "The End Times" och andra namn?

Givetvis inte "Tidens Ände" för detta Universum, men kanske en ände på en lång epok i människans historia.

Därför säger jag "Tack och lov, för att det äntligen händer". Jag är trött på att vänta längre.

Man kan se på saker på olika sätt. Jag har alltid varit någon som välkomnat förändringar i mitt liv. Så när något oförutsett händer så har inte min första impuls varit "hur kan jag vända på detta så allt blir som vanligt igen?" utan snarare "nu händer saker och jag kommer att lära nya saker och få nya erfarenheter, låt oss se vart detta leder".

Vad kommer härnäst?


Jag är också någon som inte gillar att med bestämdhet hävda mycket, för även om det verkar uppenbart vart saker är på väg så är det inte givet, och livet är fullt av överraskningar.

De pessimistiska "konspirationsteoretikerna" bland oss, kommer troligen att säga att "det kommer bara att fortsätta på samma bana, med mer och mer restriktioner, lagändringar, polisstat, oroligheter, konflikter, lidande, död, etc. tills vi finner oss med en global befolkning runt en miljard med alla utom de fogligaste och mest samarbetsvilliga borta. Allt under en global regering som står över alla länder och inte tillåter något oliktänkande", men det finns mycket som talar för att detta inte kommer att hända.

Visst är detta en möjlighet. Vi står just nu vid ett gigantiskt vägskäl som mänsklighet. Vi kan gå mot ett totalitärt samhälle där alla hålls i ett järngrepp med hjälp av teknologi och Artificiell Intelligens, där inte ens en upprorisk tanke kommer att förbigå obemärkt - likt "The Borg" i Star Trek. Eller så kan det bli "Kina åt hela världen" där vi alla övervakas dag och natt och allt vi gör återspeglas i det "sociala poängsystemet" och vi kan åtnjuta en smula mer frihet om vi är väluppfostrade och lydiga medborgare, samt kan förlora till och med rätten att handla mat om vi inte är tillräckligt lydiga.

Men... vi kan också börja vända på steken och gå mot ljusare tider. 

På sistone har jag sett flera exempel på att "ljugmedia" har spridit sanningar eller ifrågasatt vad som gjorts på sina håll. Myndigheter i olika länder har gjort medgivanden som att "den sista varianten inte är farligare än en vanlig förkylning", "Covid är en influensa", "testerna fungerar inte", "vaccinet fungerar varken för att stoppa sjukdomen eller dess spridning", "munskyddet gör ingen skillnad", "det har inte dött fler än vad som normalt sker vid en elakartad influensa" etc. etc.

Dessa saker kanske ännu drunknar i det överväldigande flödet som fortfarande sprider rädsla och varningar, men det verkar stadigt växa i styrka.

Vad kan detta bero på?  


Kanske är det de olika stämningar som lär ha gjorts där bevis krävts på alla påståenden som gjorts under denna tid.

Kanske börjar de som är ansvariga att tvivla på att de kommer att ro det hela iland och att de kommer att klara sig utan konsekvenser i långa loppet, så de försöker helgardera sig.

Kanske är det för att de ser hur folket på många håll reser sig i protester och fyller gatorna i tusental eller miljontal på sina håll.

Kanske är det till och med så att många som spelat med i teatern tycker att det börjar gå för långt på sina håll, och börjar bli rädda att det skall bli likadant där de bor och att deras familj och vänner kommer att drabbas på samma sätt. Eller kanske oroar de sig för att polis och militär inte kommer att stå på deras sida om tillräckligt stor del av folket reser sig.

Eller kanske är det till och med det där obekväma samvetet som börjar göra sig gällande.

Eller... kanske ligger det lite sanning i alla dessa rykten att maktfulla grupper som delar av militären i olika länder i det tysta arresterat pedofiler, sprängt adrenokromfabriker, befriat fängslade barn, avrättat de värsta förrädarna, etc.  och kanske har de frontfigurer vi ser i denna utveckling fått ett ultimatum att antingen samarbeta i denna tysta revolution eller möta sitt öde för vad de gjort så långt.

- Vad vet jag.  

Troligen kommer det kommande året att visa vad som är vad, och vi kommer att ha en bättre bild av vad som kan väntas av framtiden.

Vad kan vi då göra?


Vi kan göra en massa. 

Vi kan sitta och gnälla på sociala medier och dela memes emellan oss. Ganska ineffektivt eftersom vi predikar för våra vänner som troligen redan är frälsta och inte behöver mer inspiration.

Vi kan på olika sätt försöka få de slumrande massorna att vakna en smula. Vi lär inte nå dem i sociala medier, då dessa följer algoritmer som visar innehåll som stämmer med vad man redan tror på, så tro inte att dina poster med sanning kommer att hitta in bland deras selfies och bilder på husdjur och mat.  Varför inte skriva ut lite etiketter som är vädertåliga och sätta upp dem på övergångsställen, busshållplatser, tågperronger, lyktstolpar, etc. och ha klyftiga frågor eller memes på dem, som får folk att tänka till lite?
Eller kanske återuppliva "Bumper Stickers" (de där etiketterna folk hade på kofångaren på sina bilar för att dela ett skämt eller någon slags propaganda). Det finns säkert firmor som lätt kan trycka upp sådana, eller så gör man det på en laserskrivare.

På ett personligt plan, försök se till att du är förberedd för störningar av samhällets grundfunktioner och har lite kontanter, mat, vatten eller vattenreningsgrejor, någonstans att odla egen mat eller vänner på landet som kan ta emot en om det skulle kärva till i städerna. Skaffa olika medel för att hålla sig hälsosam eller ett litet lager av viktiga mediciner om man är beroende av det.
Kanske gör en självförsvarskurs, eller ta upp någon kampsport som hobby. Kanske ta jaktlicens och köp en bössa. Lär dig fiska. Lär dig vilka växter i naturen som är ätliga och hur man kan äta dem.

Försök göra dig energioberoende. Vi har just sett hur under fria marknadskrafter, Miljöpartiets påtryckningar och regeringens beskattning, energipriserna kan skena iväg.  Det har i många år funnits sätt att utvinna användbar energi ur omgivningen som varken kräver bränsle, vind, vattenfall eller solljus.  Dessa har förtryckts av både regeringar och energikartellerna genom åren, men fler och fler har börjat bygga dessa saker och om man letar så kan man hitta en hel del patent och beskrivningar på hur man bygger sådana saker (Om du inte hittar några av dessa, skicka mig en mejl, så kan jag skicka dig en bok på över 2000 sidor med olika sådana här apparater. Varning, det finns också en massa skit som inte fungerar, vilket troligen gjorts för att folk skall testa och förlora hoppet eller intresset). Eller i alla fall, skaffa en generator och några dunkar bensin till nödbehov. Man vill ju inte förstöra en frysbox full med mat bara för att elen stängts av. 

Skapa nätverk av grannar eller likasinnade. Träffas, lär känna varandra väl, diskutera lösningar och hur ni kan bemöta en kris. 

Ge fullmakter åt varandra att agera för er om någon skulle bli arresterad eller sjuk.

Studera vad denna blogg lär ut och andra källor som har lösningar på hur vi bundits i osynliga kontrakt eller antas ge vårt fulla medgivande till allt som görs av politiker och myndigheter. Se länkarna i slutet av artikeln.

Jag kan inte nog understryka vikten av den sista punkten. Vi sitter alla i en slags osynlig fälla. Om vi inte förstår hur den är konstruerad så kan vi heller inte komma upp med sätt att ta oss ur den. 
Visst, om det hela urartar till en punkt där vi har en total polisstat, så kanske det inte hjälper hur mycket vi förstår om lag och rätt. Men vi är inte där ännu och de har en lång väg att gå för att komma dit.

En annan sak vi kan göra som inte kostar mycket, men som kan vara nog så svår för en del, är att sluta bidra till deras program - i tanke och tro. Vad menar jag då?
Jo enligt Attraktionslagen så skapar man det i sitt liv som man för det mesta har sin uppmärksamhet på.
Detta är något som de lär varandra i olika hemliga sällskap och elitgrupper, men som de inte vill att allmänheten skall inse och använda. Istället vill de styra allmänhetens tankar så att allmänheten bidrar till vad de har planerat. 

Så om man oroar sig för att vi kommer att få en totalitär global regering som har konfiskerat all privat egendom och föst ihop befolkningen i vissa storstadsområden och tvingat dem på landet att överge sin mark och sina hem och att man kommer att antingen döda de flesta på olika sätt eller göra oss sterila så vi inte kan fortplanta oss, så skapar man denna verklighet - även om man inte önskar den.
Har ni märkt hur de som ofta oroar sig för någon aspekt av sitt liv, ofta har en massa problem i den delen av sina liv?  Samma när det gäller politik, lag, etc.

För all del, var medveten om det onda som sker. Men låt det inte uppsluka huvuddelen av din uppmärksamhet eller tid. Sätt istället uppmärksamhet och handlingars inriktning på vad som kan göras för att skapa ett bättre rättvisare samhälle. Dela mer kunskap som kan förbättra än sådan som skrämmer och oroar. 

Ett annat litet tips är att när man ser, hör eller läser något som planeras eller skulle kunna bli en framtida verklighet som man inte vill ha (som när man sett en dystopisk film, till exempel)  -  säg högt "Jag håller inte med om detta" eller "Det vill jag inte ha" eller bara "Nej".  Eller skriv det om det är i ett medium som tillåter det.  Det visar ett klart ställningstagande och vem vet, kanske det kan uppfattas någonstans eller påverkar framtiden. Det kostar ju inget i alla fall.

Jag tror detta får räcka för den här gången. 

Glöm inte att vi just nu genomlever en av de mest intressanta tidsperioder i historien. Så torka tåren och sluta gnälla. Var istället glad att du är här just nu och kan bevittna det hela - och kanske till och med på något litet sätt påverka det hela.  

Vem har sagt att livet var menat att levas i frid och fröjd utan prövningar och svårigheter?
Kanske är vi menade att testas för att se vad vi är gjorda av och hur vi samverkar med varandra, för att lösa de problem och utmaningar vi stöter på i livet.

"Ett lugnt hav har aldrig skapat en duktig sjöman".

Kent

Om du fann detta av intresse, så kan du hitta mer liknande här i bloggen. Både bland de populära artiklarna uppe till höger eller under "Alla Artiklar" i tabbarna över olika sidor längst upp.

Här är lite av vad jag föreslår som studier om du vill veta mer om det jag berört i den här artikeln:

För att tillkännage att man inte håller med om att bestämmas över i saker som berör ens egen kropp eller frihet. 
Tillkännagivande av rättigheter

För en grundlig redogörelse för hur vi hamnade där vi är idag och hur det kommer sig hur våra medmänniskor kan ha makt över oss, trots att vi alla förmodas vara lika och ha lika rättigheter.
Så blev du till en slags slav

Om man skulle vilja ge sig på att skapa ett alternativsamhälle - vad skulle till för att göra detta?
Hur man skulle kunna skapa ett alternativsamhälle

Med tanke på vad som sker just nu....
Det smartaste sättet att döda folk på

Om du vill lära dig lite grundläggande saker som kan rädda ditt skinn i laga sammanhang. Från min Engelskspråkiga systerblogg.
Educate yourself

Eller om du föredrar något lite enklare på Svenska

Inga kommentarer: